FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

Platformen har en normalpris på 7.500 kr. årligt for en hel skole. Du kan lige nu købe adgang i resten af 2022 for 3.500 kr. eks. moms.

Modellerne på platformen kan tilgås via QR-koder, som I får tilsendt til de forskellige modelgrupper. Herefter kan I enten se modellerne i browseren eller se dem i augmented reality via jeres tablets eller telefoner.

Alle android devices med Android 7.0 eller nyere kan benyttes, se om din enhed er på denne liste. Alle iOS devices med iPadOS, iOS 12 eller nyere kan ligeledes benyttes.

Der er ingen apps, der er nødvendige. Platformen er fuldt browserbaseret, hvilket vil sige, at du kan benytte den i undervisningen med det samme.

Der er mange gode argumenter, men det vi ser som det vigtigste er, at platformen giver et visuelt supplement til undervisningen, som kan hjælpe med forståelsen blandt eleverne – og samtidig er der mulighed for at være aktiv i undervisningen.

Prisen inkluderer adgang for hele din afdeling. Der er derfor ingen brugeradministration når nye brugere kommer til eller forlader din afdeling

XploR EDU er under konstant udvikling og vi sætter stor pris på feedback. Skriv til os og gør opmærksom på, at du mangler bestemte modeller, så vil vi gøre hvad vi kan for at imødekomme dit behov og have modellerne med i kommende opdateringer af platformen.
Skulle I opleve fejl på modellerne, vil vi også meget gerne høre fra jer.

Prøv først at genåbne browseren. Hvis ikke dette virker anbefaler vi, at du opdaterer din telefon eller tablet til nyeste software.
Tjek også om dine telefon kan køre ARcore (android) eller Quicklook (iOS). Har du et iOS enhed skal du bruge Safari browseren.

Møder du fortsat problemer, så skriv til os på (indsæt kontaktinformation), så vil vi hjælpe dig.

Her kan du se en AR 3D model . Det eneste du skal gøre er:

1: Se denne side på din smartphone eller tablet*

2: Tryk på aktivér AR

3: Peg kameraet mod gulvet og bevæg telefon frem og tilbage

*iOS skal bruge Safari browseren